Webrichtlijnen adviesrapport

Het resultaat van de webrichtlijnen toets? Een helder adviesrapport dat bestaat uit een overzichtelijke checklist, verbeterpunten en aandachtspunten. In een gesprek nemen we alle punten met u door. Vervolgens kunt u aan de slag met het verbeteren van uw website. Uiteraard kan Eigen & Wijze u hierin ook ondersteunen. Samen zorgen we ervoor dat u het Waarmerk Drempelvrij.nl behaalt.

Adviesrapport

Het adviesrapport na de webrichtlijnen toets bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Checklist

    In de checklist wordt schematisch getoond aan welke webrichtlijnen uw website wel en niet voldoet. Uit de checklist volgen verbeterpunten en aandachtspunten.
  • Verbeterpunten


    Het eerste deel van het adviesrapport bevat de verbeterpunten van uw website. Aan deze richtlijnen voldoet uw website op dit moment nog niet. De verbeterpunten zijn overzichtelijk ingedeeld per conformiteitsniveau: A, AA en AAA.  
  • Aandachtspunten


    Onder de aandachtspunten vindt u de punten waar u in de toekomst rekening mee moet houden bij het vullen van de website. Ook de aandachtspunten zijn ingedeeld in de 3 conformiteitsniveaus.

Adviesgesprek

Tijdens een gesprek bespreken we de verbeterpunten en aandachtspunten van uw website en adviseren we u over oplossingen. Eigen & Wijze ondersteunt uw organisatie volledig met aanvullende diensten om deze verbeterpunten en aandachtspunten op te lossen. U kunt hierbij denken aan de ondersteuning op locatie van een internetconsulent of een training. Zo zorgen we er samen met u voor dat uw organisatie het Waarmerk Drempelvrij.nl behaalt.

Weten waar u nu staat?

Moet uw website voldoen aan de webrichtlijnen versie 2? En wilt u weten waar u nu staat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Eigen & Wijze. Met de webrichtlijnen toets en het adviesrapport maken wij de webrichtlijnen inzichtelijk voor uw organisatie.

Maak nu een afspraak!