Zoekmachineoptimalisatie

Veel factoren bepalen de positie van uw website in de resultaten van zoekmachines. De internetconsulenten van Eigen & Wijze optimaliseren de vindbaarheid van uw website. Ook krijgt u praktische tips om de vindbaarheid van uw website te vergroten.

Uitgebreide analyse van uw website

De SEO specialisten maken een analyse van de zoekwoorden die scoren. Met tools als Google Analytics meten we welke pagina’s goed bezocht worden en of pagina’s op de juiste plek in de website staan. Ook beoordelen we de conversie van uw website. Wat leveren bepaalde zoekwoorden concreet op? Moeten we hoger inzetten op bepaalde zoekwoorden of juist niet?

Zoekmachine vriendelijke teksten

Ook de teksten van uw website zijn van groot belang voor de vindbaarheid in zoekmachines. Met praktische tips leert u om teksten zo te schrijven dat u de vindbaarheid van uw website vergroot. Bijkomend voordeel is dat uw teksten voor uw bezoekers ook beter leesbaar zijn. Wilt u nog meer weten over webteksten? Volg dan onze cursus schrijven voor het web.

Scoor optimaal met Eigen & Wijze

Ga voor een toppositie in zoekmachines en laat uw website volledig optimaliseren door Eigen & Wijze. Maak een afspraak met onze internetconsulenten of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Maak nu een afspraak!