Social Media strategie

Social media hebben zich inmiddels meer dan bewezen als onderdeel van de online marketingmix. De voordelen van de vele sociale netwerken zijn ongekend. Door social media in te zetten kunt u een meerwaarde creëren voor uw organisatie. Eigen & Wijze biedt u hierin de nodige ondersteuning.

Social media bij de overheid

Wilt u weten hoe u als organisatie social media effectief kunt inzetten? Eigen & Wijze geeft u advies op maat als het om social media gaat. Samen met u ontwikkelen we een gedegen strategie. Hierin brengen we uw doelgroep, doelstellingen en de te gebruiken social media in kaart.

Webcare

Het inzetten van Social Media is een goed middel om uw doelgroep te bereiken. Er moet dan echter wel een goed plan achter het beheer van deze Social Media zitten. Wie gaat binnen de organisatie bijvoorbeeld reageren op vragen die binnen komen en wat is de termijn waarbinnen dit gebeurt? Allemaal zaken om goed over na te denken en waarover Eigen & Wijze u kan adviseren.

Voordelen Social Media

  • U bereikt meer en andere doelgroepen
  • U bereikt u doelgroepen beter
  • U verhoogt het aantal bezoekers van uw website
  • U kunt kennis en nieuws delen met uw burgers
  • U kunt uw organisatie via social media promoten
  • U profiteert van een groot bereik tegen relatief lage kosten

Ook profiteren van de voordelen van social media?

De social media internetconsulent van Eigen & Wijze zorgt ervoor dat uw sociale netwerken resultaat opleveren. Met de social media strategie als basis krijgt u concrete adviezen over het effectief beheren van uw sociale netwerken. Maak nu een afspraak of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maak nu een afspraak!