Opleiding en instructie webrichtlijnen 2

Een veel gehoorde opmerking van onze klanten is: “Leuk die webrichtlijnen, maar hoe werkt het eigenlijk en wat moeten we doen?”. Een deel van de webrichtlijnen gaat over techniek en ligt voor het merendeel bij de leverancier van de website. De vertaalslag van de webrichtlijnen die van toepassing zijn op de content, dat is vaak een lastige zaak. De internetconsulenten van Eigen & Wijze zorgen voor een heldere vertaalslag.

Duidelijke uitleg webrichtlijnen

Onze internetconsulenten zijn uitstekend in staat om de vertaalslag te maken en om de webrichtlijnen versie 2 op een duidelijke en heldere manier aan u uit te leggen. Wat houdt iedere richtlijn in en wat moet er concreet gebeuren om aan de webrichtlijnen te voldoen?

Handige tips en trucs

De internetconsulenten geven u tips en trucs zodat de webrichtlijnen geen geheimen meer voor u kennen. Tijdens de sessie is er altijd ruimte om vragen te stellen en voor concrete problemen op uw website. Wij adviseren u over het voorkomen en oplossen van toegankelijkheidproblemen binnen uw website. U leert ook zelfstandig gebruik te maken van het webrichtlijnen 2 document.

Eenvoudig het Waarmerk Drempelvrij.nl behalen

Ook leren hoe u de webrichtlijnen versie 2 praktisch toepast of hoe erop kunt toezien dat dit gebeurt? Maak een afspraak met onze internetconsulenten of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Maak nu een afspraak!