Internetconsulenten en trainingen

Het verkrijgen van het Waarmerk Drempelvrij.nl vormt met de ondersteuning van Eigen & Wijze geen drempel. Onze internetconsulenten en trainingen helpen uw organisatie om een toegankelijke en gebruiksvriendelijke website op te leveren van hoge kwaliteit. Tijdens de trainingen geven we praktijkvoorbeelden en inzicht in het gebruik van uw website door bezoekers met een functiebeperking. Kortom, praktische hands-on trainingen voor medewerkers binnen uw organisatie.

Internetconsulenten

Onze internetconsulenten zijn vakspecialisten en kunnen u begeleiden en ondersteunen in:


De internetconsulenten werken bij u op locatie en kunnen per dagdeel worden afgenomen. Aan deze diensten zijn geen (minimale) afnameverplichtingen of contractvormen verbonden. U kunt de internetconsulenten dus naar uw behoefte inzetten.

Trainingen

Voor een aantal diensten kunnen er in een uitgebreidere vorm ook trainingen aan meerdere personen tegelijkertijd worden gegeven. Om kennisoverdracht zo goed mogelijk te laten verlopen worden deze trainingen gegeven aan groepen van maximaal 6 personen (per dagdeel).

Behaal het Waarmerk Drempelvrij.nl

Met de ondersteuning van Eigen & Wijze maakt u uw website beter toegankelijk, meer gebruiksvriendelijk en vindbaar voor iedereen. De specialisten zorgen er samen met u voor dat uw website voldoet aan de webrichtlijnen versie 2. Zo behaalt u het verplichte Waarmerk Drempelvrij.nl. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze ondersteunende diensten.

Maak nu een afspraak!